Hoe werkt het?

Waar krijgt u mee te maken?

Door een ongeval kunt u tijdelijk of blijvend letsel oplopen met ingrijpende gevolgen voor uw leven, voor kortere of langere duur. Afhankelijk van het soort letsel en de beperkingen die dit met zich meebrengt, kan uw leven aardig op zijn kop komen te staan. Het kan zijn dat u door de gevolgen van het ongeval niet meer in staat bent om uw werk [volledig] te kunnen verrichten. Of dat u zich moet omscholen, een promotie bij uw huidige werkgever misloopt of ander financieel nadeel lijdt. Vaak zijn de alledaagse activiteiten zoals het huishouden en klussen in en om het huis niet meer zo vanzelfsprekend.

Wat doen wij voor u?

Het laten behartigen van uw belangen door een van onze letselschadespecialisten neemt u een groot deel van alle rompslomp uit handen. Onze letselschadespecialist komt enkel en alleen op voor úw belang en hij helpt u een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen. Onze letselschadespecialist bespreekt samen met u de mogelijkheden van uw letselschadezaak. Hij begeleidt u in het hele letselschadetraject en zorgt ervoor dat u een eerste voorschot krijgt ter vergoeding van de eerste gemaakte kosten en geleden schade. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de ondersteuning van dit hele traject. Niet alleen voor het zakelijke gedeelte maar ook vooral voor de persoonlijke betrokkenheid. Natuurlijk zal je zeggen het is mijn werk, maar jij voegde hier toch een geruststellende dimensie aan toe. Altijd een snelle reactie op vragen van ons, ook als er niets te melden was vond je het geen probleem als we je benaderden. In één woord klasse en ook dank aan jouw team op kantoor.''
Heleen en Aart - 29 Sep 2015


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.