Erik

03-04-2024

Dat is goed nieuws en fijn dat we dit nu kunnen afsluiten. Bedankt voor hetgeen jij voor ons hebt gedaan, we zijn er erg tevreden over!

Monique

28-03-2024

Hartelijk dank voor je hulp in de donkere periode na het ongeval en het daadwerkelijk horen van mijn behoefte aan erkenning. Ik waardeer enorm wat je gedaan hebt voor mij en ik ben blij dat een collega mij destijds jouw kant op heeft gewezen.

Dessy

25-03-2024

Bedankt voor alle goede zorgen en hulp.

Marscha

19-03-2024

Enorm bedankt voor je inzet en moeite tijdens deze zaak! Bedankt voor de altijd snelle reactie en begrip! Ik laat het weten wanneer ik het bedrag ontvangen heb!

Baukje

16-10-2023

Het genoemde bedrag is inmiddels ontvangen. Ik wil met name Ruben enorm bedanken voor zijn inzet, stiptheid en vasthoudheid. Je hebt ons goed begeleid in dit proces. Enorm bedankt! Ik laat een recensie achter. Dank!

Hendri

03-10-2023

bedankt voor de bemiddeling van mijn schade ik ben uiterst tevreden over hoe jullie dit aanpakken. Eén review of facebook zetten kan ik niet heb nl geen facebook. Maar bij deze complimenten.

Mevrouw Baremans

26-07-2023

Ik wil je toch nog even heel erg bedanken voor alles wat je voor Fransje, ons, mij gedaan hebt. Het waren zware jaren voor ons, ook voor jou, en je hebt ons bijzonder goed bijgestaan al die jaren. Dus bij deze, heel heel hartelijk bedankt voor alles.

ouders Kiki

24-07-2023

Dank voor je goede zorg en acties. Ik wacht de betaling af. Mochten er in de toekomst nieuwe zaken gaan spelen maak ik graag weer gebruik van uw dienst. Was voor ons de eerste ervaring maar wel een prettige in een minder prettige situatie. Dank ook namens Kiki die volop van haar vakantie geniet.

De heer Merx

22-06-2023

Bij deze willen wij u hartelijk danken voor de hulp en moeite die u voor ons gedaan hebt nogmaals hartelijk dank

Harco

09-06-2023

Inmiddels is het bedrag door de verzekering overgemaakt. Daarmee is dit traject afgesloten. Over het resultaat hiervan zijn we zeer tevreden. Wij willen jou en jullie bedrijf bedanken voor de samenwerking, begeleiding en advies in de afgelopen periode. Wij hebben het contact als zeer prettig en professioneel ervaring. Wellicht zullen onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen. Maar voor nu nogmaals bedankt voor alles.

De heer Knuiman

09-06-2023

Ik wil u bedanken voor de inzet en de correcte behandeling van mijn zaak dat tot een goed einde is gelopen

Jeroen

02-06-2023

Bij deze wil ik u nogmaals laten weten dat ik u enorm wil bedanken voor het bijstaan in deze. Door uw inzet en motivatie kunnen we het boek nu sluiten. Ook ik ervaar de samenwerking als zeer prettig en kan u vertellen dat ik me geen beter persoon had kunnen wensen die ons bij had gestaan in deze. Nogmaals dank voor uw grote inzet in deze.

Martin

19-05-2023

Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan. In dit soort situaties ben je zelf druk met het herstel en het verwerkingsproces na zo'n incident. Dan is het wel fijn dat je de afhandeling met externe partijen kunt toevertrouwen aan Care Letselschade met jou als contactpersoon. We hebben het zeer prettig ervaren de wijze waarop jij werkt en belangrijk de manier waarop je communiceert. Ik zal jullie ook zeer aanbevelen bij anderen, mocht hier behoefte aan zijn. Ook voor jou en je gezin het allerbeste toegewenst.

Jola

14-03-2023

Bedankt voor alles, voor alle moeite, het snel handelen en dat je mij zo goed begeleid hebt. Morgen is 1 jaar na het ongeluk. Ik hoop zoiets nooit meer mee te maken maar met jou hulp is alles een stuk makkelijker geweest. Binnenkort kom ik langs om ook nog persoonlijk te kunnen bedanken.

Quint

13-03-2023

Graag wil ik jou ook bedanken, een kleinigheidje komt nog jou kant op, Die heb je wel verdiend. Mijn Dank voor alles wat je hebt gedaan is groot, zonder jou was dit alles niet zo gelukt.

De heer Van IJzendoorn

17-02-2023

Bij deze willen wij u bedanken voor je inzet en plezierige samenwerking. Ik hou het in de gaten dat de slot termijn binnen 2 weken gestort is op mijn rekening. Rest mij om u nogmaals te bedanken voor de fijne samenwerking.

De heer Bartels

12-01-2023

Hallo, hierbij wil ik jullie bedanken voor de goede nazorg na mijn fietsongeluk, jullie betrokkenheid en duidelijke communicatie heeft ons erg geholpen, en mij ontzorgt, zodat ik me volledig om mijn herstel kon richten. Bedankt!

Janneke

31-05-2022

Ik wil je nog heel erg bedanken voor alles wat je voor ons ( Jimme en mij) hebt gedaan. Zonder jou, en je collega's hulp, waren we nooit zover gekomen. Dus super bedankt voor al jullie hulp!!!!

Mevrouw Zaziemblowski

25-05-2022

Ik wil u graag hartelijk bedanken voor het werk dat u voor mij heeft gedaan en het resultaat dat u heeft bereikt.

Valerie

08-04-2022

Hartelijk dank voor alle hulp en advies! Dit heeft het voor mij echt makkelijker gemaakt tijdens het hele proces. Vanuit mij kon het vaak wat langer duren, maar altijd was er geduld vanuit jullie. Nogmaals hartelijk dank!

De heer Van Beek

05-04-2022

Bij deze kan ik U melden dat de afgesproken betaling door mij is ontvangen. Rest mij nog, U hartelijk te danken voor uw vriendelijke en vakkundige inzet en afwikkeling. Aanbevelingswaardig, wat mij betreft.

Mevrouw Lammerts van Bueren

23-02-2022

Bedankt voor de prettige samenwerking en voor de inzet! Mocht het in de toekomst nodig zijn dan weet ik jullie weer te vinden. Maar uiteraard hoop ik dat dit niet nodig zal zijn.

Anne-Mae

14-02-2022

Wat een super goed nieuws! Heel erg veel dank voor alle goede zorgen rondom de schadeafhandeling. Ik vond het ook zeker een fijne samenwerking en zal een super recensie op fb binnenkort plaatsen. Mochten andere in een zelfde situatie verkeren zal ik u zeker aanraden, ik heb er namelijk erg veel aan gehad en het is ook zeker een ontlasting van alle zorgen en randzaken die er bij komen kijken.

Wendy

14-02-2022

Ik wil je hierbij hartelijk danken voor alles waar je mij en vooral mijn moeder in hebt geholpen. Wij zijn zeer tevreden overal hoe je ons hebt bijgestaan in de zware en moeilijke periode. De periode van de 1,5 jaar heeft mijn moeder en ons gezin allemaal heel veel gedaan en hopen het hierna ook af te kunnen sluiten. Nogmaals onze dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan en stel,we hopen het niet ,dat er ooit nog wat gebeurd dan weten we jullie te vinden.

Kim

03-02-2022

Wat fijn dat er een regeling is gekomen. Ik ben erg blij met de uitkomst. Het geeft een bepaalde rust, waarop ik had gehoopt. Ik hoop dat ik er niet opnieuw op terug hoef te komen maar mocht dit nodig zijn dan laat ik het weten. Ik wil je alvast bedanken voor alle hulp, steun en begrip in de afgelopen jaren, dit heeft mij zeker geholpen. Als ik kijk waar ik nu sta en waar ik stond, heb ik zoveel stappen gemaakt. Stappen die ik zonder jouw hulp niet had kunnen zetten. Daarvoor ben ik jou ontzettend dankbaar.

Jelte

16-12-2021

Hartelijk dank voor de afhandeling. Inmiddels heb ik het geld ontvangen. Ontzettend bedankt voor het meedenken en helpen afgelopen periode. Zelf was ik er niet uitgekomen of met veel minder akkoord gegaan door onwetendheid. Heel fijn dat ik van jullie expertise gebruik heb mogen maken. Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig 2022.

Rini

16-02-2021

Ik wil je super bedanken wat je voor mij hebt gedaan de bijna afgelopen 2 jaar. Dit is alleen maar gelukt door jou vakkundige inzet. Het bedrag is inmiddels overgemaakt. Ik zal ook nog een review plaatsen op facebook. Na de lockdown kom ik nog bij je langs op kantoor voor iets bij de koffie te brengen. Dat wou ik al met mijn afgelopen verjaardag maar toen was er bij jullie ook al een beperkte aanwezigheid. Nogmaals dank en ik zie je nog.

Karel

03-02-2021

Nogmaals veel dank voor jullie hulp en de hulp van de met jullie samenwerkende advocaat. Zonder jullie was dit nooit gelukt. Ik kan dit ellendige deel van mijn leven nu achter mij laten en weer naar de toekomst kijken. Enorm bedankt!

Rob

01-02-2021

Zojuist zie ik dat N.N. het afgesproken bedrag inmiddels op de 28e heeft overgemaakt, dat wou ik je even laten weten. Verder bedank ik jou hierbij voor het bijstaan van de zaak en wens ik jou veel gezondheid toe voor de toekomst. Mocht er ooit in de toekomst nog wat plaatsvinden dan weet ik je te vinden, maar hopen er maar op dat alles gewoon heel blijft. Nogmaals bedankt en het ga je goed!

Mevrouw Van den Tillaard

12-01-2021

Dankjewel voor de goede zorgen, en het harde werk om te zorgen dat ik krijg waar ik recht op heb. Blij dat ik dit toch ben aangegaan, en dankbaar voor de hulp en de uitkomst. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje, maar ik hoop het nooit meer mee te hoeven maken. Gelukkig had dit nog de best mogelijke afloop. Mocht het onverhoopt toch nog het geval zijn in de toekomst, weet ik Care Letselschade zeker te vinden. Ik heb mij begrepen en gesteund gevoelt, en zal dat zeker weergeven in een waardering/recensie op facebook.

Stephan

14-12-2020

Nogmaals heel erg bedankt voor het bijstaan en weet prs wie ik moet bellen als het ongehoopt nog een x fout zou gaan. Hele fijne feestdagen en alvast een goed nieuw jaar.

Joop

17-11-2020

Hartelijk dank voor het regelen van de schade van mijn ongeval, ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

Rob

11-11-2020

Betaling ontvangen, super veel dank voor alles spreek je hierover nog.

Nienke

10-11-2020

Ik heb het bedrag ontvangen. Ik dank je hartelijk voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik vond het een hele fijne samenwerking. Je was duidelijk en reageerde erg snel! Ik heb helaas geen Facebook, dus ik kan daar geen recensie geven. Bedankt.

Mevrouw Arntz

23-10-2020

Fijn dat we het dossier kunnen sluiten na anderhalf jaar met deze compensatie. Jij ook heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking, je hebt me fantastisch bijgestaan. Liever had ik je persoonlijk bedankt, maar dat is moeilijk in deze tijden van corona. Ik kom dat zeker nog een keer doen als we de corona periode af kunnen sluiten.

Ivy

15-09-2020

Ik wil je ontzettend bedanken voor alle moeite die je in ons dossier hebt gestoken. Fijn dat er nu eindelijk een uitbetaling aan zowel Care als aan mij heeft plaatsgevonden. Nogmaals dank! Ik hoop je niet nog een keer nodig te hebben, maar in het onfortuinlijke geval dat dit wel zo is, weet ik je te vinden.

Babette

27-05-2020

Het bedrag is vandaag gestort!! Bedankt nogmaals voor je goede zorgen!!

Mevrouw Van Barneveldt

26-05-2020

Heb zojuist een bedrag gekregen. Wil je bedanken voor de begeleiding van het hele traject en het regelen van alles.

Mia

04-05-2020

Dank je wel voor de afhandeling! Ik ben blij en dankbaar hoe jij alles geregeld hebt!! Dat je met me meedacht en advies gaf! Dit was voor mij de eerste keer dat ik met jullie te maken had..... Gelukkig!!! (ik hoop ook dat er geen tweede keer volgt!) Maar perfect geregeld alles!! Het schadebedrag is al op mijn rekening gestort. (Ook super snel!) Ik wil jou bedanken voor de fijne samenwerking!! Lieve groet van mij! Zorg ook goed voor jezelf zeker in deze tijd!!

De heer Rovers

28-04-2020

Ik had je al aangegeven heel dankbaar te zijn voor al je diensten. maar bij deze nogmaals vele dank!

Mevrouw Miltenburg

26-04-2020

Bedankt voor alle stappen die je ondernomen hebt. De schadevergoeding heb ik ontvangen. Hopelijk is het in de toekomst niet meer nodig, maar jullie goede hulp weet ik te vinden!

Ivy

15-04-2020

Vriendelijke mensen, je wordt gehoord en goed geholpen. Erg tevreden met de communicatie en het uiteindelijke resultaat

Mevrouw Van de Ven

15-04-2020

Ik wil je super bedanken voor alle moeite die je in deze zaak hebt gestoken. Hopelijk is het nooit nodig, maar ik zal je zeker aanbevelen aan anderen mochten die het nodig hebben.

Mevrouw Van Beem

15-04-2020

Jeetje wat een goed nieuws. En wat fijn dat dit dossier afgesloten kan worden!! Dankjewel voor alle hulp en inzit. We hebben niks anders dan lof over hoe je dit met ons aan hebt gepakt! Ondanks de nare situatie kijken wij goed terug op de afhandeling ervan. Hartelijk dank hier voor.

De heer Louter

08-04-2020

Nou je hebt gewoon je best gedaan helemaal super. Nogmaals bedankt

Iris

20-03-2020

Aangezien ik zelf geen Facebook heb, doe ik dit even via het account van mijn zusje want Careletselschade verdient absoluut een goede recensie. De samenwerking was fijn, communicatie verliep goed en de afhandeling was snel. Graag wil ik Ruben nogmaals bedanken voor alles. Ik ben blij dat ik Care Letselschade heb benaderd en zou hen iedereen aanbevelen.

Mevrouw Reijers

18-03-2020

Niet te geloven, maar de betaling stond gisteren al op de rekening. Ik ga nu proberen in deze roerige tijd, het allemaal op me door te laten dringen dat het allemaal echt is en het zo voor mezelf helemaal af te sluiten. Nogmaals bedankt en hopelijk kunnen we elkaar treffen medio april voor het afsluiten van het hele fijne samenwerking, TOP

Fam. Ouburg

14-01-2020

Bedankt voor alle hulp en je inzet om tot deze schikking te komen.

Miranda

24-12-2019

Bij deze wil ik je bedanken voor je inzet en hulp! En hele fijne feestdagen toewensen.

De heer Van der Helm

09-12-2019

Bedankt voor de inspanning.

Mevrouw Van Echteld

09-12-2019

Een bekende van mij is goed geholpen en zeer dankbaar. Contact was laagdrempelig en diegene voelde zich gehoord! Care letselschade bedankt.

De heer Dumoulin

07-12-2019

Een bekende heeft mij Care Letselschade aanbevolen en ik ben heel blij dat ze dat gedaan heeft! Super geholpen door iemand die altijd voor je klaar staat. En je bijstaat in een lastige situatie. Voor iedereen aan te bevelen. Ga zo door!!

Valéry

23-09-2019

Ik wil jou en het hele team van Care letselschade ontzettend bedanken voor de super fijne ondersteuning en hulp na mijn schade! Ruben is een ontzettend vriendelijke, kundige en behulpzame man die altijd voor je klaar staat, en je altijd mag bellen/mailen. Ruben heeft zich erg ingezet waar ik zeer dankbaar voor ben. Dank dank dank! Zeker een aanrader, geweldige mensen!

Toon Derks

27-06-2019

Via een goede tip van een vorige klant in contact gekomen met Care Letselschade. Had het niet beter kunnen treffen. Altijd het gevoel dat ze zeer betrokken zijn bij wat je is overkomen. Daarnaast goede communicatie en vakmanschap. Ramon fijn om je ontmoet te hebben. Super bedankt.

De heer Prijs

17-06-2019

bedankt voor de goede afhandeling van de schade. mijn ouders zijn jullie erg dankbaar hiervoor. het goede contact zowel telefonische of schriftelijk.

Mevrouw Van Dee

17-06-2019

bedankt voor de goede afhandeling van de schade. mijn ouders zijn jullie erg dankbaar hiervoor. het goede contact zowel telefonische of schriftelijk.

Mevrouw Van Hilten

13-06-2019

Hierbij wil ik u hartelijk danken voor uw inspanningen wat betreft het afhandelen van mijn letselschade.

Mevrouw Coppes

19-04-2019

Na een heerlijke fietstocht langs de rijn, ga ik jou eens even snel antwoorden. Ja inderdaad het zit erop. Alle schade en meer is vergoed. Je hebt ons verschrikkelijk goed geholpen, dat hadden wij zelf nooit zo voor elkaar gekregen. Alleen dat jullie nu niets vergoed krijgen vind ik niet leuk, kan ik nog iets voor jullie doen? Verder zeg ik hartstikke bedankt voor je hulp en verder wensen we je prettige paasdagen.

Mevrouw Kersten

08-04-2019

Mijn man is heel goed geholpen door Care letsel schade .super bedankt.

Mevrouw Buijs

28-03-2019

Hierbij wil ik jou en je collega’s hartelijk bedanken voor de hulp en ondersteuning. Jullie hebben veel zorgen weg genomen en mij geholpen met de verwerking van het ongeluk. Ook het advies dat je mij gegeven hebt om me toch te laten opereren en de trauma rij cursus te volgen hebben mij weer het gevoel gegeven het ongeluk achter me te kunnen laten. Ik ben van plan om nog een keer langs te komen om je persoonlijk te bedanken maar omdat het er steeds bij inschiet nu eerst maar even dit bericht.

De heer Van den Broek

27-03-2019

Uiterst professionele maar ook persoonlijke ervaring met Care Letselschade gehad. Fijn contact. We voelden ons steeds gehoord. We hebben het positief af mogen sluiten

De heer Labrijn

26-03-2019

Nogmaals bedankt voor alles, enne kom gerust aan, gaan we samen lunchen ofzo.

De heer Kersten

25-03-2019

Ik ben uiteraard zeer tevreden over je hulp en bijstand, en ik wil je nogmaals ontzettend bedanken hiervoor. Ik zal jullie zeker ook bij familie vrienden en kennissen aanbevelen als ze ook in dezelfde situatie terecht mochten komen. Nogmaals hartelijk bedankt

Mevrouw De Mul

21-03-2019

Ik wil je graag hartelijk bedanken voor jouw zorgvuldige betrokkenheid en professionele houding tijdens dit proces.

Esmee

21-03-2019

Bedankt voor alle zorgen, en de nette afwerking.

Mevrouw Evers

01-03-2019

Ik wilde jou en je team mijn dank uitbrengen voor het bijstaan na het ongeval de afgelopen twee jaar heb jij jou deskundigheid bewezen dit had ik zonder jullie niet gekund heel veel dank daarvoor.

Paul Waye

28-02-2019

Just checked.. received the money already!.. 3 years to get them to do.. but when they do so it they are quick! Thank you so much for all the help, patience and work. Very very appreciated!

De heer De Vree

25-02-2019

Nogmaals hartelijk dank voor alle steun en hulp, ik zal via social media en mondeling je bedrijf aanraden en adviseren. Vriendelijke groet namens Liesbeth en mij

Jim

04-02-2019

Heel fijn omdat te horen. Ik zal zeker een goed bericht plaatsen. En natuurlijk hartelijk bedankt dat je me zo veel hebt geholpen.

De heer Duijf

30-01-2019

Bij deze even een SCHOUDER KLOP aan jullie team. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Ik zal zeker wanneer het nodig zou moeten zijn weer gebruik gaan maken van jullie diensten. En zal dan ook wanneer er gevraagd wordt jullie aan bevelen. Bedankt voor de goede zorgen en afhandeling van de zaak waar ik zelf niet aan begonnen was. Jullie zijn nog niet van mijn af ik zie jullie.

Mevrouw Sadhoe

16-01-2019

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van mijn schade. Ben zeer tevreden hierover. Het schadebedrag is reeds op mijn rekening bijgeschreven. Ik wens u ook het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Care Letselschade

16-01-2019

Kijkt u ook eens op onze Facebookpagina voor alle overige bedankjes!

Jan Kersten

01-08-2018

Ruim 2 1/2 jaar geleden kwamen wij in contact na aanleiding van het ongeluk van mijn dochter. Na het eerste contact was onze drempelvrees al overwonnen. Wat hebben jullie ons goed benaderd gerustgesteld vertrouwen gegeven en de zaken op een fantastische wijze afgerond. Elk contact was zeer gezellig en op het belang van onze dochter gericht. Jullie zijn een top team.

Saskia

27-06-2018

Hartelijk dank voor u medewerking zorg en inzet . Hopelijk hoef ik u nooit te bellen voor letselschade, maar als er ooit mij weer overkomt dan zal ik als eerste naar u bellen . U heeft zo netjes en snel mijn zaak afgehandeld . Ramon u bent altijd welkom thuis voor een bakje koffie of thee als je in de buurt bent . Bedankt

Joey

07-06-2018

Bedankt voor de bijstand en het goed geleverde werk. Ik zal jullie kantoor aanraden mocht ik iemand spreken die in een soort gelijke situatie zit.

Eddy

30-05-2018

Graag wil ik Care Letselschade bedanken en in het zonnetje zetten voor alle fantastische hulp die ik (maar ook mijn gezin) hebben mogen ontvangen bij het oplopen van hersenletsel na een ongeluk mijn met elektrische fiets. In juli 2016 kreeg ik een ongeluk waarbij mijn verzekering ( Acam Beneden-Leeuwen) direct een letselschade advocaat naar mij toestuurde om alles te regelen. Begrijp mij goed als ik vertel dat je na een dergelijk ongeluk echt niet weet wat je allemaal te wachten staat. Enkele dagen na ziekenhuisopname kwam de heer Schuijers van Care Letselschade bij ons op bezoek en vanaf deze dag ging een wereld voor ons open. Jawel voor ons, de heer Schuijers heeft ons hele gezin ondersteund en alle voorkomende zaken, schade technisch, en financieel tot in de perfectie geregeld, natuurlijk behoort dit tot zijn taak, maar alle bijstand, mentaal/sociaal/psychisch, niets was hem teveel. Altijd mocht je bellen en om advies vragen, niets was teveel. Voor ons is dit een letselschadebedrijf die een bloemetje verdient. Wij hopen NIET tot ziens, maar mocht dit onverwacht wel voorkomen dan zijn wij de eerste die de heer Schuijers weer bellen. Bedankt, Eddy Muller en gezin ( Megen)

De heer Smets

04-05-2018

Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de gegeven adviezen. Vond het erg prettig om met je van doen te hebben niet alleen als persoon maar ook als een ter zake deskundig adviseur. Hopelijk hoef ik in de toekomst geen beroep meer te doen op steun bij letselschade. Mocht dit onverhoopt wel het geval zijn dan neem ik direct contact met je op. Nogmaals dank en het ga je goed.

Kevin

27-04-2018

Vriendelijk bedankt voor jullie ondersteuning in de afwikkeling.

Peter

26-04-2018

Uiteraard wil ik je enorm bedanken voor je tijd, energie en inzet om dit resultaat te bereiken! Zonder jou deskundige hulp was dit waarschijnlijk niet gelukt.

Carla

25-04-2018

Hartelijk dank voor de goede bijstand. Ik heb de betaling reeds ontvangen.

Sasha Pouwels

13-04-2018

ik ben zeer tevreden over jou werk en heb jullie aan een klant van mij geadviceerd .nogmaals bedankt

De heer Kampert

10-04-2018

Wij danken jou en je collega's voor de hulp en advies om dit verhaal tot een goed einde te brengen.

Monique

06-04-2018

Allereerst bedankt voor de bloemen die ik net heb mogen ontvangen, erg attent! Maar ook bedankt voor de ondersteuning de afgelopen ruim 2 jaar. Het was een heftige tijd wat nu gelukkig kan worden afgesloten. Ik heb daarbij van jou erg goede ondersteuning en adviezen mogen ontvangen waarbij je mij als persoon altijd centraal hebt gezet. Ramon bedankt! Ik zal je zeker aanbevelen mocht ik iemand tegenkomen die ondersteuning nodig heeft.

Heer en mevrouw Van Baren

04-04-2018

Onze moeder/schoonmoeder heeft inderdaad vorige week het volledige bedrag ontvangen. Zij is heel blij en opgelucht dat dit alles voor haar nu achter de rug is. Daarom willen wij u namens haar hartelijk danken voor de moeite die u voor haar heeft gedaan. We hopen dat het niet nodig is, maar mocht het ooit nodig zijn, zullen we zeker weer een beroep op u doen. p.s. Wij hebben geen facebook maar willen toch wel de volle vijf sterren aan u en Care Letselschade toekennen.

De heer Dingerdis

28-02-2018

Naar aanleiding van een ongeval via de werkgever in contact gekomen met Care Letselschade. Na het eerste contact en het invullen van de intakeformulieren hebben Ramon en zijn collega's de zaak overgenomen en dit tot in de puntjes goed geregeld. Dankzij de expertise van Care kon ik mij volledig richten op mijn herstel. Care Letselschade bedankt voor de goede zorgen!!

De heer Von Grumbkow

14-02-2018

Bedankt, voor de goede service en afhandeling. Uitstekend en netjes afgehandeld.

mevrouw Ramerman

25-09-2017

Allianz heeft vandaag het gevraagde bedrag over gemaakt op mijn rekening ! Ik wil jou bedanken voor de geboden hulp in deze.

Angela

14-09-2017

Wij hebben idd de betaling ontvangen van Reaal. Dus bij deze mag het dossier gesloten worden. Bedankt voor de geweldige service en mochten we weer letselschade hebben dan weten we jullie te vinden.

Chris en Joze

30-08-2017

Nu alles is afgerond willen we je heel graag bedanken voor je vlotte inspanningen en berichtgevingen, je inlevingsvermogen en de prettige contacten die we hebben gehad. Fijn dat we het nu achter ons kunnen laten en afsluiten, zodat we ons kunnen richten op de toekomst. Enorm bedankt Ramon.

mevrouw de Hövel

17-08-2017

Heel hartelijk dank voor de correcte afhandeling . Ik loop binnenkort nog even binnen om u persoonlijk te bedanken.

Annie en Cees

16-08-2017

Bij deze willen wij jou bedanken voor de prettige begeleiding en afwikkeling van onze schadesituatie. Wij zullen daarom op Facebook een passend review plaatsen.

Hetty

03-08-2017

Heel hartelijk dank voor jouw bemiddeling. Toch akkoord . Voelt goed. Emotioneel gezien. We hebben nog contact.

de heer Monster

20-07-2017

Hierbij spreek ik, mede namens Simone, onze waardering en tevredenheid uit voor de wijze waarop je bijstand hebt verleend. Wij zijn blij een punt te kunnen zetten achter een reeds lang slepende situatie, waarin Simone destijds op ongelukkige wijze terecht is gekomen. Wederzijds wensen wij jou veel succes toe in volgende dossiers, maar meer dan dat: in goede gezondheid. De waarde van een leven in goede gezondheid hebben wij de afgelopen jaren in volle omvang mogen ervaren.

de heer Soppe

26-06-2017

Het geld van de letselschade heb ik ontvangen! Nogmaals bedankt voor de fijne hulp,

mevrouw van der Zandt

16-06-2017

Ik wil jou bedanken voor het vakkundig regelen van mijn letselschade. De tegenpartij heeft ondertussen het bedrag overgemaakt . Nogmaals hartelijk dank!

mevrouw Sissing

23-05-2017

Bedankt voor uw heldere afhandeling in de afgelopen periode!

Gonçalves Carvalho

17-05-2017

Dankjewel voor alle moeite en de goede zorgen!

Jan van den Berg

11-05-2017

Samen met je collega's van Care Letselschade heb je voortreffelijk werk geleverd. Hiervoor wil ik je graag bedanken. De zaak liep al vanaf 2009, ik had er weinig vertrouwen in dat dit nog goed zou komen. Steeds gaf jij aan dat je met de zaak bezig was en dat je je uiterste best deed om het tot een goed einde te brengen. Dat heb je gedaan! Je hebt er ook nog een extra bedrag uit weten te halen, iets wat ik niet had verwacht. Nogmaals hartelijk bedankt. Als het mogelijk is wil ik graag volgende week bij jullie kantoor langs komen om je persoonlijk te bedanken.

Germaine

10-04-2017

Inmiddels heeft Allianz het resterende bedrag overgemaakt. Nogmaals ook namens Willem bedankt voor jou medewerking in deze zaak.

Stichting Riwis Zorg & Welzijn

27-03-2017

Fijn dat het is afgerond. Hartelijk dank van voor uw dienstverlening.

Anita

16-02-2017

ik heb de slotsom ontvangen. dank je wel voor alles.

Ngaio en mevrouw Becht

08-02-2017

Onze samenwerking hebben wij als plezierig ervaren en wij waarderen je inzet en moeite van de afgelopen jaren. En ook de tijd die je vrijmaakte om, als dat nodig was telefonisch e.e.a. te verduidelijken. Hartelijk dank daarvoor! Misschien leuk om nog even te vermelden dat Ngaio uiteindelijk een sportschool gevonden heeft waar de begeleiding erg goed is waardoor zij nu hele gerichte oefeningen kan doen en minder pijn in haar rug heeft.

mevrouw Verdonk

01-02-2017

Dankjewel voor de felicitatie voor mijn 70 ste verjaardag.. en voor de professionele en prettige behandeling van de nasleep van de kettingbotsing. In de herfstvakantie 2017 kan ik dankzij de letselschade een week met de ( klein) kinderen ( 7 P.) naar een huisje in de buurt van Boedapest! Voor mij : een geluk bij een ongeluk!

Frank en Nathalie

25-11-2016

Wat een goed bericht zo vlak voor het weekend. Heel erg bedankt voor de goed afwikkeling van ons dossier. Wij zullen van het weekend de recensie schrijven op de facebook pagina. Mochten we in de toekomst onverhoopt in een soortgelijke situatie terechtkomen, zullen we wederom contact opnemen.

de heer Schoolderman

14-11-2016

Ik heb vandaag de mail ontvangen met de voorgestelde afrekening. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling. Bedankt voor alles!

Wynanda

24-10-2016

Wij zijn zeer tevreden over jullie. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

mevrouw Straten

24-10-2016

We hebben vandaag het geld al mogen ontvangen. Dank voor de goede zorg!

de heer van den Beld

17-10-2016

Vorige week is het resterende bedrag van de schade van het fietsongeval uitgekeerd. Ik vind dat dit een zeer goed verloop heeft gehad. Dank daarvoor. Verder wil ik toch even melden dat ik de persoonlijke benadering zeer op prijs heb gesteld.

Mevrouw van Summeren (dochter)

05-10-2016

dank u wel voor al u werk het heeft ons erg geholpen. Gister was her precies een jaar geleden dat wij het ongeluk hebben gehad.

Mevrouw van Summeren (en dochter)

26-09-2016

Wij kunnen u niet genoeg bedanken voor wat u voor ons betekent heeft. Voor u misschien niet veel werk ,maar vanaf het moment dat ik niet meer de telefoontjes kreeg en me niet meer hoefde te verdedigen ging het een stuk beter. Het gekken was dat ik een week nodig heb gehad om te geloven dat de Rabobank, Interpolis of Rechtsbijstand me niet meer zouden bellen.Je hoort wel van die verhalen dat mensen er aan onderdoor gaan en heb altijd gedacht valt wel mee maar dat is wel anders.Heel erg bedankt dat u ons heeft gelooft en bijgestaan kan het niet vaak genoeg zeggen.

-

19-09-2016

Mijn excuses dat het zolang heeft geduurd. Maar namens dhr. El Kantouhi wil ik u bedanken voor de goede hulp tijdens zijn schadeclaim. Groetjes

de heer Van Wolferen

04-09-2016

Hartelijk dank voor je bemiddeling. Heb het schadebedrag reeds van Interpolis mogen ontvangen. Ik heb geen face boek om een reactie , volle tevredenheid ! te plaatsen.

Wendy

04-08-2016

Heel hartelijk dank voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ongelooflijk wat je er alsnog uit hebt gekregen. Care letselschade mag trots zijn met jou als aanwinst. Ik wens je alle goeds en ook veel succes voor in de toekomst. Nogmaals, bedankt!

Kim

24-07-2016

Bij deze wil ik u laten weten dat ik het geld van de tegenpartij heb gekregen! Bedankt voor alle hulp etc.

Stanley

29-06-2016

Ik dank je langs deze weg zeer voor je bemoeienis met dit dossier. Dit wordt hogelijk op prijs gesteld!

Edith

21-06-2016

Ik heb het geld in goede orde mogen ontvangen! Bij deze wil ik je bedanken voor je inzet en persoonlijke benadering. Ik ga naar Facebook en zal daar ook een positieve reactie achterlaten. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles! Wat leuk dat je Maarten wijn hebt gestuurd voor zijn afstuderen!

Michelle

20-06-2016

Inmiddels heb ik het geld ontvangen. Nogmaals zeer hartelijk dank voor alle goeds wat u voor mij heeft gedaan.

Miriam

16-06-2016

Ik ga akkoord met jouw voorstel en wil jullie hartelijk bedanken voor je vasthoudendheid en zorgvuldige afhandeling!

Joyce

13-06-2016

Fijn dat u een afschrift van alle stukken heeft verzonden. Hartelijk dank voor uw inzet en de samenwerking. Ook dank aan andere collega's. Tot ziens.

Stéfhanie

14-05-2016

Bedankt voor de afhandeling van de letselschade. De procedure vanuit jullie is altijd prettig verlopen. Het geld van Allianz heb ik ontvangen op mijn rekening. Veel succes met Care Letselschade!

mevrouw Verver

14-04-2016

Bedankt voor de reactie. Ik heb net gezien dat het is bijgeschreven. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

de heer Zeilmaker

09-03-2016

Vandaag heb ik het geld ontvangen. Langs deze weg wil ik u heel hartelijk bedanken voor de goede afwikkeling. Het contact was steeds plezierig.

Mw Kılıç

18-02-2016

Bedankt voor je hulp en inzet!

mevr Wischhoff

12-02-2016

Jemig wat een snelheid en goede service. Hartelijk dan en een fijn weekend.

mevrouw Rijkse

30-01-2016

Naar alle tevredenheid hebben jullie de schade goed afgehandeld, mijn dank is groot.

Mevrouw Bissels

19-11-2015

Ik wil U heel hartelijk danken voor de goede en fijne verzorging van mijn schade en letselschade. Mijn vrouw en ik hebben het met een heel goed gevoel ervaren. De slotbetaling van Allianz hebben we inmiddels op tijd ontvangen. Ook namens mijn vrouw nogmaals hartelijk dank, ook aan Uw medewerkers. Ik zal mijn best doen om op facebook kenbaar te maken hoe tevreden we zijn over de contacten en verzorging voor onze samenwerking. Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groet, de heer en mevrouw Bissels.

Joyce

14-10-2015

sorry voor mijn late reactie, dit komt doordat ik vakantie heb gehad. ik heb mijn geld inmiddels ontvangen! Via deze weg wil ik u van harte danken voor het werk wat u voor mij heeft gedaan, het heeft mij zeer geholpen.

Iris

13-10-2015

Eerder had ik al een email gestuurd, maar ik geloof dat er iets mis is gegaan met verzenden. Via deze weg wil ik u bedanken voor de hulp die u mij geboden heeft en wilde ik nog laten weten dat ik blij ben dat ik u ingeschakeld heb en niet zomaar akkoord ben gegaan met het eerste bod. Groet, Iris

mevrouw Loeffen

07-10-2015

Ik heb het laatste bedrag al ontvangen , en begrijp dat ik zodra de nota komt van zorg verzekering die naar jullie kan sturen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze voortreffelijke zorg na mijn scooter ongeval. Nogmaals bedankt.

Heleen en Aart

29-09-2015

Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de ondersteuning van dit hele traject. Niet alleen voor het zakelijke gedeelte maar ook vooral voor de persoonlijke betrokkenheid. Natuurlijk zal je zeggen het is mijn werk, maar jij voegde hier toch een geruststellende dimensie aan toe. Altijd een snelle reactie op vragen van ons, ook als er niets te melden was vond je het geen probleem als we je benaderden. In één woord klasse en ook dank aan jouw team op kantoor.

Ellie en Bert

11-09-2015

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie geweldige inzet . Wij krijgen onze vader er niet mee terug en dat het verdriet ooit minder word maar het word nooit meer zoals het was . Maar dank zij jullie inzet en gastvrijheid is de schade die we hadden een kleine verlichting in ons rouwproces nogmaals super dank daarvoor en Ramon en rest van het team ga zo door er zijn vele nabestaande die jullie heel erg hard nodig M.v.g.Ellie en Bert

mevrouw Baudoin

01-09-2015

Hartelijk dank voor uw professionele dienstverlening. Wij zijn erg content met de gang van zaken. Uiteraard heb ik jullie FB pagina zojuist "geliked". Ook namens mijn dochter, hartelijk dank.

de heer El Bakkali

31-08-2015

Dit is inderdaad super goed nieuws! Ben u zeer dankbaar dat u mij altijd goed heeft bijgestaan. Ik wens u en uw team nog veel succes.

mevrouw Schut

17-08-2015

Ik wil u nogmaals bedanken, wat u voor mij heeft gedaan is met geen pen te beschrijven . Het geld is ontvangen kan nu goed worden besteed.

de heer Thomassen

15-07-2015

Langs deze weg wil ik u, mede namens mijn broer, ontzettend bedanken voor uw hulp bij de afwikkeling van de gevolgen door de aanrijding. Wij zijn bijzonder tevreden over de geboden service en kwaliteit.

Dhr Hesseling

14-07-2015

Hiermee bevestig ik de ontvangst van het bedrag overgemaakt door Interpolis. Via deze weg wil ik u en uw collega de heer van den Berg heel hartelijk bedanken voor de professionele ondersteuning bij en afwikkeling van mijn letselschade.

Jeanine

03-06-2015

Het geld is vanmorgen binnen gekomen. Kei bedankt voor het helpen en alle zorgen. Ik ben super geholpen Door jullie. werkse nog vandaag.

Herman en Lindy

06-05-2015

Care Letselschade bied een goede service en is heel vriendelijk naar de mensen toe. Ramon bedankt voor de nette service en afhandeling van de zaak. Veel succes in de toekomst met jullie mooie nieuwe werkplek.

Cheyenne

16-04-2015

Ik wil jou en Ruben hartelijk bedanken. En bedankt voor de snelle afwikkeling! Mocht ik je hulp in de toekomst nodig hebben (hoop het niet) dan neem ik meteen contact met je op.

Hr ten Holte

07-04-2015

Hierbij willen we U alvast Harelijk Bedanken, voor al het meedenken, en de goede zorgen. Mede namens U hebben we dit bereikt.

mevrouw Rademakers

22-03-2015

Ik ben u zeer erkentelijk voor uw werk!!

Jorick

18-03-2015

Top bedankt voor de service! Jorick

Ben

09-03-2015

Reeds bedrag ontvangen op mijn rekening van Achmea. Langs deze weg geef ik aan dat we u inspanning heeft gedaan om het toch voor mekaar te maken dat zij overstag zijn gegaan om een betaling te doen. Nogmaals dank ook namens mijn vrouw Franca.

Robert

27-02-2015

Bedankt voor je hulp, je bent fantastisch!

Hanan

17-02-2015

Bedankt voor alles. Zowel jij als Ruben hebben mij na tevredenheid bijgestaan. Mocht ik ooit in zelfde situatie terecht komen (hoop heel erg van niet) neem ik uiteraard contact met je op. Nogmaals erg bedankt! Ik laat weten wanneer ik het geld heb ontvangen.

de heer Elshout

06-02-2015

Tot onze niet geringe verbazing (na al het getraineer) troffen wij vanochtend op onze rekening het geclaimde schadebedrag aan. Daarvoor past een dankzegging aan u en de uwen. Wat wij, naast de professionele volhardendheid, gewaardeerd hebben is de communicatie: wij zijn door u en uw medewerkers steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook al waren er geen “vorderingen” te melden, dan liet men even weten dat de zaak niet vergeten werd. Nogmaals onze dank daarvoor!

Hr Meijerink

05-02-2015

Wij hebben u email ontvangen ,het geld is overgemaakt . Wij willen u bedanken voor de goede afwikkeling van de schade.

mevrouw Van der Veen

28-01-2015

Dat is geweldig nieuws! Heel erg bedankt voor de bemiddeling!

de heer Bos

19-12-2014

Graag wil ik u informeren dat de schade die mijn vrouw heeft op gelopen als gevolg van een aanrijding is afgehandeld. Mede dankzij de prettige en kundige bemiddeling van de Heer R.Schuijers van Care letselschade BV is de schade naar ieders tevredenheid afgehandeld. Met vriendelijke groet, de heer Bos

Mevr. Berende

18-12-2014

Graag wil ik u heel hartelijk bedanken voor alle hulp.

mevrouw Meulenbroek

21-11-2014

Volgens mij zegt dit genoeg! Ik ben heel blij met de afhandeling maar ook vooral met de fijne manier waarop het is gegaan. Dankjewel. Ik geef zelden of nooit een 10 maar ik wil vermelden dat de afhandeling van de schade prima is gegaan. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de argumentatie in de eerste plaats, de reacties op de argumenten van de tegenpartij alsmede steeds tussentijds geïnformeerd als de afwikkeling van de schade weer veel tijd nam. Ik ben heel tevreden. Met vriendelijke groet, mevrouw Meulenbroek

de heer Guldemond

06-11-2014

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en wijze van afhandelen. Alles kan altijd nog sneller en/of beter (is ook afhankelijk van tegenpartij) maar gezien het premiebedrag ben ik 100% tevreden.

mevr Lemaire

04-11-2014

ik heb als getroffen partij de secure samenwerking en hulp van Care letsel schadeals zeer prettig en steunend ervaren.

de heer Verburgh

30-10-2014

Voor alles een dikke 9. Bedankt namens mevrouw Langbein.

Hr Hagenaars

17-10-2014

Hierbij wil ik antwoord geven op uw vragen. Ik gradeer alle vragen met een 9 omdat ik vind dat er altijd ruimte voor verbetering is. Maar wij zijn zeer tevreden pover care verhaal sevices.

mevr Tonge

15-10-2014

Heel erg bedankt. Geweldig geregeld!! Met vriendelijke groet mevr. Tonge

de heer Bolhuis

15-10-2014

Hartelijk dank voor uw inzet in mijn schadegeval. Ik heb vòòr dit gelezen te hebben het tevredenheids onderzoek ingevuld. Ik ben enorm tevreden over hoe u en uw organisatie mijn schade heeft behandelt. Niet alleen vanwege het bereikte maar overall. Het terugkoppelen van informatie was prima en heel snel. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik ben uiterst tevreden. Ga door op de voet waarmee u mijn zaak in behandeling heeft, kan niemand ontevreden zijn. Dikke pluim.

De heer Van Woersem

14-10-2014

verdere opmerkingen.. Marleen is een schatje! Erg goed in persoonlijk contact met mensen. Mijn hartelijk dank daarvoor.

Hr van Rijsbergen

10-10-2014

Bedankt voor de schadeafhandeling, prima gedaan.

mevr Van Randen

08-10-2014

Het gebeurt niet zo vaak dat ik zo positief ben maar de realiteit was er nu naar. Het is jammer dat de “tegenpartij” een jaar lang moeilijk heft gedaan over een relatief lag bedrag.

de heer Stokkink

16-09-2014

Ik kan op al uw vragen een cijfer geven wat meer is dan gemiddeld, het cijfer is zeker een 9 waard. Nog heel erg bedankt voor de volledige afwikkeling van mijn schade.

Nick van der Linden

26-08-2014

Ik bleef goed op de hoogte, dat vond ik erg fijn. iedere keer wanneer jullie mij een email stuurde met nieuwe informatie, bleef ik altijd zonder vragen zitten, alles werd duidelijk uitgelegd dus. Kortom goed en heel fijn bedrijf, gewoon zo doorgaan! Ik was en ben nog steeds heel tevreden met de service die jullie me gaven!! Bedankt voor alles!

de heer Korenhof

22-08-2014

Jullie zijn een soort van familiebedrijf tussen al die onpersoonlijke callcenter juffies die met kauwgom in de mond ongeinteresseerd wat terug roepen.

mevrouw Van Doesburg

19-08-2014

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop u mij heeft bijgestaan bij het verhalen van mijn schade.

Dhr van de Biesebos

16-08-2014

Nadat ik op eigen houtje contact heb gevonden met desbetreffende politie agent kwam mijn zaak in een stroomversnelling met goede afloop. Verder ben ik tevreden hoe ik door medewerkers ben geholpen.

Nick

10-07-2014

Allereerst sorry voor mijn late reactie! De 1250 euro van Interpolis staat al op mijn rekening! ongelofelijk bedankt voor jullie moeite!! Jullie zijn echt super!!!

Jeffry (Autoservice)

06-06-2014

Helemaal perfect geregeld. Alles is duidelijk. Bedankt voor de moeite.