Letselschade door een verkeersongeval

Een whiplash kan ontstaan uit letselschade door een ongeval waarbij careletsel u helpen deze schade te verhalen.

Verkeersongevallen zijn nog steeds een van de grootste veroorzakers van letselschade in Nederland. De gevolgen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven, zonder dat u daarom gevraagd heeft. Informeert u vrijblijvend bij ons over het verhalen van uw letselschade.

Wanneer u buiten uw schuld letsel oploopt door een verkeersongeluk, kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Medisch en emotioneel, maar zeker ook financieel. Vaak blijkt het erg lastig om een weg te vinden in het woud van wet- en regelgeving omtrent het verhalen van uw letselschade. De inschakeling van een letselschade-expert is dan ook verstandig. De zeer ervaren letselschadespecialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, zodat u zich op uw herstel kunt richten en de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij staan u kosteloos bij, aangezien de aansprakelijke partij verplicht is om uw kosten voor rechtsbijstand te vergoeden.

Wat kunt u zelf doen na een verkeersongeval

De politie komt na een ongeval steeds minder vaak ter plaatse. Probeert u, indien mogelijk, de ongevalssituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit kan middels een door beide partijen ingevuld en ondertekend aanrijdingsformulier. Noteer ook de namen van eventuele getuigen en maak zo nodig foto’s. Op basis van al deze informatie, eventueel aangevuld met een politierapport of proces-verbaal, wordt de aansprakelijkheid door verzekeraars beoordeeld.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Allereerst bedankt voor de bloemen die ik net heb mogen ontvangen, erg attent! Maar ook bedankt voor de ondersteuning de afgelopen ruim 2 jaar. Het was een heftige tijd wat nu gelukkig kan worden afgesloten. Ik heb daarbij van jou erg goede ondersteuning en adviezen mogen ontvangen waarbij je mij als persoon altijd centraal hebt gezet. Ramon bedankt! Ik zal je zeker aanbevelen mocht ik iemand tegenkomen die ondersteuning nodig heeft.''
Monique - 06 Apr 2018


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.