Letselschade door een verkeersongeval

Een whiplash kan ontstaan uit letselschade door een ongeval waarbij careletsel u helpen deze schade te verhalen.

Verkeersongevallen zijn nog steeds een van de grootste veroorzakers van letselschade in Nederland. De gevolgen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven, zonder dat u daarom gevraagd heeft. Informeert u vrijblijvend bij ons over het verhalen van uw letselschade.

Wanneer u buiten uw schuld letsel oploopt door een verkeersongeluk, kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Medisch en emotioneel, maar zeker ook financieel. Vaak blijkt het erg lastig om een weg te vinden in het woud van wet- en regelgeving omtrent het verhalen van uw letselschade. De inschakeling van een letselschade-expert is dan ook verstandig. De zeer ervaren letselschadespecialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, zodat u zich op uw herstel kunt richten en de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij staan u kosteloos bij, aangezien de aansprakelijke partij verplicht is om uw kosten voor rechtsbijstand te vergoeden.

Wat kunt u zelf doen na een verkeersongeval

De politie komt na een ongeval steeds minder vaak ter plaatse. Probeert u, indien mogelijk, de ongevalssituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit kan middels een door beide partijen ingevuld en ondertekend aanrijdingsformulier. Noteer ook de namen van eventuele getuigen en maak zo nodig foto’s. Op basis van al deze informatie, eventueel aangevuld met een politierapport of proces-verbaal, wordt de aansprakelijkheid door verzekeraars beoordeeld.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Graag wil ik Care Letselschade bedanken en in het zonnetje zetten voor alle fantastische hulp die ik (maar ook mijn gezin) hebben mogen ontvangen bij het oplopen van hersenletsel na een ongeluk mijn met elektrische fiets. In juli 2016 kreeg ik een ongeluk waarbij mijn verzekering ( Acam Beneden-Leeuwen) direct een letselschade advocaat naar mij toestuurde om alles te regelen. Begrijp mij goed als ik vertel dat je na een dergelijk ongeluk echt niet weet wat je allemaal te wachten staat. Enkele dagen na ziekenhuisopname kwam de heer Schuijers van Care Letselschade bij ons op bezoek en vanaf deze dag ging een wereld voor ons open. Jawel voor ons, de heer Schuijers heeft ons hele gezin ondersteund en alle voorkomende zaken, schade technisch, en financieel tot in de perfectie geregeld, natuurlijk behoort dit tot zijn taak, maar alle bijstand, mentaal/sociaal/psychisch, niets was hem teveel. Altijd mocht je bellen en om advies vragen, niets was teveel. Voor ons is dit een letselschadebedrijf die een bloemetje verdient. Wij hopen NIET tot ziens, maar mocht dit onverwacht wel voorkomen dan zijn wij de eerste die de heer Schuijers weer bellen. Bedankt, Eddy Muller en gezin ( Megen)''
Eddy - 30 May 2018


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.