Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels!

Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels! De nieuwe WIA-regels leiden tot aanzienlijk inkomensverlies bij nieuwe arbeidsongeschikten. Raakt u arbeidsongeschikt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is de kans groot dat u in de toekomst geen WIA-uitkering meer zult ontvangen.

Gepubliceerd op 01 Jan 2017.

De nieuwe regels maken dit veel moeilijker. Sinds 2004 gelden namelijk strengere richtlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld op het moment van de WIA-keuring binnen twee jaar weer (gedeeltelijk) kunt werken – ook al is dit niet uw huidige werk – dan krijgt u geen WIA-uitkering meer. Dat betekent gewoonlijk een aanzienlijk verlies aan inkomsten. Ook deze schade kan op de tegenpartij worden verhaald, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Hartelijk dank voor de afhandeling. Inmiddels heb ik het geld ontvangen. Ontzettend bedankt voor het meedenken en helpen afgelopen periode. Zelf was ik er niet uitgekomen of met veel minder akkoord gegaan door onwetendheid. Heel fijn dat ik van jullie expertise gebruik heb mogen maken. Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig 2022.''
Jelte - 16 Dec 2021


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.