Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels!

Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels! De nieuwe WIA-regels leiden tot aanzienlijk inkomensverlies bij nieuwe arbeidsongeschikten. Raakt u arbeidsongeschikt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is de kans groot dat u in de toekomst geen WIA-uitkering meer zult ontvangen.

Gepubliceerd op 01 Jan 2017.

De nieuwe regels maken dit veel moeilijker. Sinds 2004 gelden namelijk strengere richtlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld op het moment van de WIA-keuring binnen twee jaar weer (gedeeltelijk) kunt werken – ook al is dit niet uw huidige werk – dan krijgt u geen WIA-uitkering meer. Dat betekent gewoonlijk een aanzienlijk verlies aan inkomsten. Ook deze schade kan op de tegenpartij worden verhaald, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,We willen jullie allemaal bedanken voor jullie geweldige inzet . Wij krijgen onze vader er niet mee terug en dat het verdriet ooit minder word maar het word nooit meer zoals het was . Maar dank zij jullie inzet en gastvrijheid is de schade die we hadden een kleine verlichting in ons rouwproces nogmaals super dank daarvoor en Ramon en rest van het team ga zo door er zijn vele nabestaande die jullie heel erg hard nodig M.v.g.Ellie en Bert''
Ellie en Bert - 11 Sep 2015


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.