Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels!

Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels! De nieuwe WIA-regels leiden tot aanzienlijk inkomensverlies bij nieuwe arbeidsongeschikten. Raakt u arbeidsongeschikt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is de kans groot dat u in de toekomst geen WIA-uitkering meer zult ontvangen.

Gepubliceerd op 01 Jan 2017.

De nieuwe regels maken dit veel moeilijker. Sinds 2004 gelden namelijk strengere richtlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld op het moment van de WIA-keuring binnen twee jaar weer (gedeeltelijk) kunt werken – ook al is dit niet uw huidige werk – dan krijgt u geen WIA-uitkering meer. Dat betekent gewoonlijk een aanzienlijk verlies aan inkomsten. Ook deze schade kan op de tegenpartij worden verhaald, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de ondersteuning van dit hele traject. Niet alleen voor het zakelijke gedeelte maar ook vooral voor de persoonlijke betrokkenheid. Natuurlijk zal je zeggen het is mijn werk, maar jij voegde hier toch een geruststellende dimensie aan toe. Altijd een snelle reactie op vragen van ons, ook als er niets te melden was vond je het geen probleem als we je benaderden. In één woord klasse en ook dank aan jouw team op kantoor.''
Heleen en Aart - 29 Sep 2015


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.