Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels!

Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels! De nieuwe WIA-regels leiden tot aanzienlijk inkomensverlies bij nieuwe arbeidsongeschikten. Raakt u arbeidsongeschikt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is de kans groot dat u in de toekomst geen WIA-uitkering meer zult ontvangen.

Gepubliceerd op 01 Jan 2017.

De nieuwe regels maken dit veel moeilijker. Sinds 2004 gelden namelijk strengere richtlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld op het moment van de WIA-keuring binnen twee jaar weer (gedeeltelijk) kunt werken – ook al is dit niet uw huidige werk – dan krijgt u geen WIA-uitkering meer. Dat betekent gewoonlijk een aanzienlijk verlies aan inkomsten. Ook deze schade kan op de tegenpartij worden verhaald, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Dank je wel voor de afhandeling! Ik ben blij en dankbaar hoe jij alles geregeld hebt!! Dat je met me meedacht en advies gaf! Dit was voor mij de eerste keer dat ik met jullie te maken had..... Gelukkig!!! (ik hoop ook dat er geen tweede keer volgt!) Maar perfect geregeld alles!! Het schadebedrag is al op mijn rekening gestort. (Ook super snel!) Ik wil jou bedanken voor de fijne samenwerking!! Lieve groet van mij! Zorg ook goed voor jezelf zeker in deze tijd!!''
Mia - 04 May 2020


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.