Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels!

Meer inkomensschade door nieuwe WIA-regels! De nieuwe WIA-regels leiden tot aanzienlijk inkomensverlies bij nieuwe arbeidsongeschikten. Raakt u arbeidsongeschikt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is de kans groot dat u in de toekomst geen WIA-uitkering meer zult ontvangen.

Gepubliceerd op 01 Jan 2017.

De nieuwe regels maken dit veel moeilijker. Sinds 2004 gelden namelijk strengere richtlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld op het moment van de WIA-keuring binnen twee jaar weer (gedeeltelijk) kunt werken – ook al is dit niet uw huidige werk – dan krijgt u geen WIA-uitkering meer. Dat betekent gewoonlijk een aanzienlijk verlies aan inkomsten. Ook deze schade kan op de tegenpartij worden verhaald, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Inmiddels is het bedrag door de verzekering overgemaakt. Daarmee is dit traject afgesloten. Over het resultaat hiervan zijn we zeer tevreden. Wij willen jou en jullie bedrijf bedanken voor de samenwerking, begeleiding en advies in de afgelopen periode. Wij hebben het contact als zeer prettig en professioneel ervaring. Wellicht zullen onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen. Maar voor nu nogmaals bedankt voor alles.''
Harco - 09 Jun 2023


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.